woensdag 14 december 2011

Reacties deelnemers (BBL) op gebruik facebook.

Gevraagd aan de PM-ers van het traject  om hun evaluatie op facebook te zetten.  Wat zijn  hun bevindingen van het gebruik van facebook, om te leervragen te stellen?
Deze reacties kwamen binnen. Een aantal niet weergegeven aangezien het telkens een bevestiging is.


hallo marielle,ik vind zelf dat ik er te weinig mee doe eerlijk gezegd!ik zit zelf zelden achter de computer dus ook te weinig op facebook!vind t wel leuk als ik op facebook zit om de ervaringen van anderen te lezen.ik probeer er meer mee te doen...

Ik vind het vooral handig dat wanneer je vragen hebt over bepaalde dingen, je deze al kunt stellen (bespaart denk ik ok lestijd). Verder vind ik het heel leuk om te lezen hoe iedereen zijn spel ervaart, ook foto's en filmpjes zijn leuk om te bekijken. Vooral filmpjes vind ik waardevol, geeft altijd weer inspiratie.

Hallo Marielle, ik vind het heel handig en vooral leuk om de andere ervaringen van anderen te lezen. Ik vind het ook heel prettig dat ik mijn eigen ervaringen en vragen kan delen met anderen. Een hele leuke opzet dus.


Hoi Marielle, Ik vind facebook eigenlijk helemaal niks!! Ik heb zelf geen facebook dus toen ik hoorde dat we voor de opleiding facebook nodig hadden vond ik dat niet zo leuk. Ik zit eigenlijk nooit op de pc en snap niks van facebook. Maar voor de opleiding vind ik het wel heel handig omdat je elkaars ervaringen kunt lezen en filmpjes en foto's kunt bekijken. Ook vind ik het fijn dat als ik een vraag heb ik die op deze manier aan u en iedereen kan stellen. Maar als de opleiding klaar is gaat mijn facebook weer weg. Hihi maar voor de opleiding moet ik toegeven dat ik het heel handig en praktisch vind. 


Het is leuk om de ervaringen van anderen te lezen. Zelf kijk ik vaak via mijn mobiele op facebook maar kom ik niet op deze pagina! Als ik op de pc ben dan probeer ik altijd even alles bij te lezen!


Hoi Marielle. Ik vind het handig om een verzamelpunt voor vragen en opmerkingen te hebben. Een nadeel vind ik dat prive en werk behoorlijk door elkaar lopen. Ik gebruik Facebook namelijk ook prive en daardoor krijg ook altijd de berichten binnen over de VVE. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik 's avonds, in de weekenden en tijdens vakanties steeds met mijn werk bezig ben. Als ik dat van te voren geweten had, zou ik een aparte account hebben aangemaakt (als dit mogelijk zou zijn) Ik vind het fijn dat als ik een vraag stel over de VVE, dat deze dan meestal binnen één dag beantwoord is.


ik vindt facebook wel handig voor de cursus. zo kun je meteen je vragen stellen zonder dat je lang op antwoord hoeft te wachten. zo kun je de adviezen meteen toepassen in de praktijk. verder is het erg intressant om te lezen wat andere locatie ervaren en doen, zo krijg je weer nieuwe ideeen


Voorlopige conclusie
De meeste Pm-ers zijn positief over de meerwaarde van facebook tijdens dit traject. Het doel "de leervragen" beantwoorden valt bij iedereen in de smaak.


We gaan het opnieuw inrichten. Ik maak een nieuw facebookaccount aan (Tovertuin basis)  , waaraan we de 9 locaties aan koppelen. Hopelijk is dan het zakelijke gedeelte, helemaal gescheiden van de prive-accounts van de PM-ers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten